Новини

ЗВІТ ПРО УПРАВЛІННЯ МАЙНОМ ВІД 23.02.2021

     «ПП «Юридична фірма «СВМ-КОНСАЛТИНГ» приділяє значну увагу забезпеченню виконання функції збереження ввіреного майна.
     На сьогоднішній день квартира та гаражі передані в оренду, а працівниками ПП «Юридична фірма «СВМ-КОНСАЛТИНГ» здійснюється систематичний нагляд за майном переданим в користування.
     З метою збереження та збільшення вартості активів, відповідно до умов договору оренди, орендарі зобов’язані суворо дотримуватися умов договору оренди, експлуатації приміщення та техніки.
     Для безперебійної роботи газового котла та опалювальної системи орендарями проводяться профілактичні роботи та заміна деталей газового котла. Вчасний належний догляд та профілактичні роботи значно збільшують термін служби опалювальної техніки і термін її експлуатації.
     Також, в квартирі проводиться вчасно прибирання приміщення та миття вікон клінинговою службою, що передбачає професійне прибирання та належний догляд за майном.
     Наприкінці 2020 року ПП «Юридична фірма «СВМ-КОНСАЛТИНГ» продовжила на рік на користь АРМА Договір страхування (збереження) майна на вартість, визначену в звіті про оцінку/акті оцінки, відповідно до договірних умов.
     ПП «Юридична фірма «СВМ-КОНСАЛТИНГ» дотримується Договору управління майном (активами) від 04 грудня 2018 року та вчасно перераховує кошти до Державного бюджету України.»



Made on
Tilda